perhekuva

Elokuun ensimmäiset kuvaukset ja ensimmäinen blogi kirjoitus


04.08.2020 oli ensimmäiset elokuun kuvaukset. Perhekuvauksiin saapui ihastuttava nelihenkinen perhe ja aloitimme kuvaamisen Sastamalan pyhän olavin kirkolla, siellä on ihana pieni heinikko järven tuntumassa. Saatiin näin kivasti hieman merellistäkin tunnelmaa kuviin, jota ei täällä sisämaassa liikaa kuitenkaan ole. Suurempi neiti oli todella innoissaan kuvauksista, kertoi että hän aikoo myös alkaa isona valokuvaajaksi, ihana! Lupasin että hän saa kokeilla ottaa kuvan myöhemmin kameralla.


Tuuli kävi mukavasti, hiukset lähtivät hieman lentoon ja tämä jos mikä näyttää omaan silmään todella kivalta kuvissa. Otettiin tässä lokaatiossa niin yhteiskuvia, kuin kuvia vähän erikseenkin ennenkuin lähdimme siirtymään seuraavalle kuvauslokaatiolle.äiti ja tytär
lapsikuvaus

Siirtyminen


Siirryimme seuraavaksi läheiselle niitylle, en oikeastaan ollut siellä vielä käynyt kävelemässä, vain katsellut paikkaa ohi ajaessa monet kerrat ja nyt tuntui että hetki oli sopiva mennä tutkimaan paikkaa vielä paremmin. Autokin saatiin kivasti lähelle kuvauspaikkaa, traktori tehnyt valmiiksi jäljet tänne.

Ensimmäisenä otettiin viltin päällä kuvia, pieni 1-vuotias alkoi pian kyllästymään ja hänelle vähän haettiinkin evästä välissä autolta.


Tällävälin pääsi suurempi neiti kuvaamaan kameralla, laitettiin kamerahihna kaulaan ja painettiin nappia, sinne kameraanhan se kuva ilmestyi. :) Pupunkorvat kamerasta saivat myös kyytiä, ei vain löydetty pupua kenelle korvat olisi voinut antaa.

perhekuvaus
perhekuvaus

Parikuvat


Kun lapset söivät evästä niin tässä välissä oli hyvä ottaa vanhemmista kahdestaan muutama parikuva. Parikuvaus on oma suosikkikuvauksista ja lämpimästi suosittelen näitä perhekuvien yhteyteen otettavaksi. Näitä ei ainakaan vielä liikaa käydä vartavasten otatuttamassa vaan yhteiskuvat ovat yleensä kihla- ja hääkuvat. Toivotaan että jatkossa nämä kuvat alkavat yleistymään, monet ovat kehuneet että menevät ihan treffeistä.


Hetken jatkoimme syömisen jälkeen kuvaamista, otettiin lapset vanhempien olkapäillä kuvia ja lapsista yksittäiskuvat sekä käveltiin niityllä. Taas vierähti tunti mukavasti ja saatiin ikuistettua monta ihanaa muistoa tälle perheelle.

parikuvaus
Follow me on Instagram
@eveliinavisuals