Häät hinnasto

Kun sinulle jää häistä muistoksi puoliso, sormus ja valokuvat niin nämä ovat todellakin panostamisen arvoiset asiat. Täältä voit katsoa minun tekemiä töitäni ja jos pidät tavastani tehdä kuvia niin laita ihmeessä viestiä niin keskustellaan enemmän.

Potretit

Potretit otetaan pääsääntöisesti miljöössä, mietitään yhdessä teidän näköinen paikka. Kuvaan teitä yhdessä, erikseen sekä pieniä yksityiskohtia. Kaikki onnistuneet kuvat sisältyvät pakettiin. Aikaa saa varata 1-2h.

470€

Potretit ja vihkiminen

Suosittelen lämpimästi ottamaan potrettien lisäksi vihkimisen kuvauksen. Vihkimisessä kuvaan seremonian lisäksi myös vieraita ja kaasoja sekä bestmaneja, näin saatte laajemmin kuvia päivästä.

650€

Dokumentaarinen alk. 6h

Kun haluat saada päivästä enemmän niin voit ottaa dokumentaarisen kuvauksen. Tämä sisältää potretit ja vihkimisen sekä dokumentaarista kuvausta aina 10 tuntiin saakka. Voit myös pyytää tarjouksen eri tuntimäärästä.
10h - 1690€
8h - 1450€
6h - 1150€

1150-1610€

Huomaathan varmistaa että sähköposti on varmasti oikein, muuten en pysty vastaamaan sinulle.

Info

Hinnat sisältävät hääpalaverin, jossa käydään päivää ja toiveita tarkemmin läpi ja täytetään valokuvaussopimus. Varauksen yhteydessä peritään 200€:n suuruinen varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta.

Hinnat sisältävät 24% Alv. Matkakuluista peritään 0,42€/km yli 30km matkalta Sastamalasta.