Häät hinnasto

Häät ovat ainutlaatuinen tapahtuma, johon liittyy paljon tunteita. Rakkautta, yhteenkuuluvuuden tunnetta, jännitystä ja onnea. Kuvien kautta pääset näihin tapahtumiin takaisin aina uudestaan ja uudestaan.

Potretit

Potretit otetaan pääsääntöisesti miljöössä, mietitään yhdessä teidän näköinen paikka. Kuvaan teitä yhdessä, erikseen sekä pieniä yksityiskohtia. Kaikki onnistuneet kuvat sisältyvät pakettiin. Aikaa saa varata 1-2h.

430€

Potretit ja vihkiminen

Suosittelen lämpimästi ottamaan potrettien lisäksi vihkimisen kuvauksen. Vihkimisessä kuvaan seremonian lisäksi myös vieraita ja kaasoja sekä bestmaneja, näin saatte laajemmin kuvia päivästä.

650€

Dokumentaarinen alk. 6h

Kun haluat saada päivästä enemmän niin voit ottaa dokumentaarisen kuvauksen. Tämä sisältää potretit ja vihkimisen sekä dokumentaarista kuvausta aina 10 tuntiin saakka. Voit myös pyytää tarjouksen eri tuntimäärästä.

10h - 1610€
8h - 1390€
6h - 1150€

1150-1610€

Kaikki mitä tarvitset

ja ehkä vielä enemmän

Tämä paketti sisältää hääpäivän kuvauksen aamusta yön pikkutunneille, mikä teistä parhaalta tuntuu! Lisäksi hinta sisältää vielä huomenlahjakuvauksen JA kihlakuvauksen! Matkat sisältyy 150km säteellä Sastamalasta. Tätä ei kannata ohittaa!

hinta 2400€

Info

Hinnat sisältävät hääpalaverin, jossa käydään päivää ja toiveita tarkemmin läpi ja täytetään valokuvaussopimus. Varauksen yhteydessä peritään 200€:n suuruinen varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta.

Hinnat sisältävät 24% Alv. Matkakuluista peritään 0,42€/km yli 30km matkalta Sastamalasta.