Häihin investointi

Kun sinulle jää häistä muistoksi puoliso, sormus ja valokuvat niin nämä ovat todellakin panostamisen arvoiset asiat. Tutustuthan ottamiini kuviin ja jos haluat kysyä lisää niin aina voi laittaa viestiä!

Ps. Minut on palkittu vuoden hääkuvaajana 2023. <3

hääkuvaajat tampere

Potretit

750€

Potretit otetaan pääsääntöisesti miljöössä, mietitään yhdessä teidän näköinen paikka. Kuvaan teitä yhdessä, erikseen sekä pieniä yksityiskohtia. Kaikki onnistuneet kuvat sisältyvät pakettiin. Aikaa kuvaukselle saa varata 1-2h.

Potretit ja vihkiminen

950€

Suosittelen lämpimästi ottamaan potrettien lisäksi vihkimisen kuvauksen. Vihkimisessä kuvaan seremonian lisäksi myös vieraita ja kaasoja sekä bestmaneja, näin saatte laajemmin kuvia päivästä.

Dokumentaarinen

1750-2250€

Kun haluatte saada päivästä kaikki muistot talteen niin tämä on teille. Tämä sisältää potretit ja vihkimisen sekä dokumentaarista kuvausta aina 12 tuntiin saakka. Voit myös pyytää tarjouksen eri tuntimäärästä.
12h - 2250€
10h - 1950€
8h - 1750€

Info

Hinnat sisältävät aina hääpalaverin, jossa käydään päivän aikataulut ja toiveita tarkemmin läpi. Käytössäni on myös valokuvaussopimus, joka on suojaamassa molempia osapuolia. Varauksen yhteydessä peritään 400€:n suuruinen varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta. Kysy tarjous pidemmille matkoille matkakuluineen.

HUOM! Kesän sesongin viikonloput (touko-syyskuun) teen ainoastaan 8h ja tätä pidempiä päiviä). Arkipäiville otan lyhyempiä kuvauksia.

Hinnat sisältävät alv 24%.

Follow me on Instagram
@eveliinavisuals