Häihin investointi

Kun sinulle jää häistä muistoksi puoliso, sormus ja valokuvat niin nämä ovat todellakin panostamisen arvoiset asiat. Tutustuthan ottamiini kuviin ja jos haluat kysyä lisää niin aina voi laittaa viestiä! <3

Potretit

750€

Potretit otetaan pääsääntöisesti miljöössä, mietitään yhdessä teidän näköinen paikka. Kuvaan teitä yhdessä, erikseen sekä pieniä yksityiskohtia. Kaikki onnistuneet kuvat sisältyvät pakettiin. Aikaa kuvaukselle saa varata 1-2h.

hääkuvaajat tampere

Potretit ja vihkiminen

950€

Suosittelen lämpimästi ottamaan potrettien lisäksi vihkimisen kuvauksen. Vihkimisessä kuvaan seremonian lisäksi myös vieraita ja kaasoja sekä bestmaneja, näin saatte laajemmin kuvia päivästä.

vihkiminen

Dokumentaarinen

1750-2250€

Kun haluatte saada päivästä kaikki muistot talteen niin tämä on teille. Tämä sisältää potretit ja vihkimisen sekä dokumentaarista kuvausta aina 12 tuntiin saakka. Voit myös pyytää tarjouksen eri tuntimäärästä.
12h - 2250€
10h - 1950€
8h - 1750€

dokumentaarinen hääkuvaus

Huomaathan varmistaa että sähköposti on varmasti oikein, muuten en pysty vastaamaan sinulle.

Info

Hinnat sisältävät aina hääpalaverin, jossa käydään päivän aikataulut ja toiveita tarkemmin läpi. Käytössäni on myös valokuvaussopimus, joka on suojaamassa molempia osapuolia. Varauksen yhteydessä peritään 400€:n suuruinen varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta.

Hinnat sisältävät 24% Alv. Hintoihin sisältyvät matkakulut Tampereen seudulle, pidemmiltä matkoilta 0,40€/km.