Häihin investointi

Kun sinulle jää häistä muistoksi puoliso, sormus ja valokuvat niin nämä ovat todellakin panostamisen arvoiset asiat. Tutustuthan ottamiini kuviin ja jos haluat kysyä lisää niin aina voi laittaa viestiä! <3

Potretit

470€

Potretit otetaan pääsääntöisesti miljöössä, mietitään yhdessä teidän näköinen paikka. Kuvaan teitä yhdessä, erikseen sekä pieniä yksityiskohtia. Kaikki onnistuneet kuvat sisältyvät pakettiin. Aikaa saa varata 1-2h.

Potretit ja vihkiminen

650€

Suosittelen lämpimästi ottamaan potrettien lisäksi vihkimisen kuvauksen. Vihkimisessä kuvaan seremonian lisäksi myös vieraita ja kaasoja sekä bestmaneja, näin saatte laajemmin kuvia päivästä.

Dokumentaarinen alk. 8h

1450-1850€

Kun haluat saada päivästä enemmän niin voit ottaa dokumentaarisen kuvauksen. Tämä sisältää potretit ja vihkimisen sekä dokumentaarista kuvausta aina 12 tuntiin saakka. Voit myös pyytää tarjouksen eri tuntimäärästä.
12h - 1850€
10h - 1690€
8h - 1450€

Huomaathan varmistaa että sähköposti on varmasti oikein, muuten en pysty vastaamaan sinulle.

Info

Hinnat sisältävät hääpalaverin, jossa käydään päivän aikataulut ja toiveita tarkemmin läpi. Käytössäni on myös valokuvaussopimus, joka on suojaamassa molempia osapuolia. Varauksen yhteydessä peritään 250€:n suuruinen varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta.

Hinnat sisältävät 24% Alv. Hintoihin sisältyvät matkakulut Tampereen seudulle, pidemmiltä matkoilta 0,40€/km.