kun haluat ikuistaa hetkiä elämästäsi

elämän suuret ja pienet hetket

Elämä on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä asiota. Iloa, rakkautta, läheisiä ihmisiä ja suuria sekä ei niin suuria asioita joilla on kuitenkin meille suuri merkitys. Ajattelen ainakin itse usein muistavani jokaisen hetken, mutta tosi asiassa ei kaikkea voi muistaa. Kuvien avulla voit kuitenkin palata niihin menneisiin hetkiin ja muistaa niiden avulla näitä pieniä, kuitenkin niin tärkeitä elämän asioita.

ei ole kyse vain kuvien ottamisesta vaan muistojen luomisesta

ei ole kyse vain kuvien ottamisesta vaan muistojen luomisesta

En ainoastaan ota teille kauniita kuvia vaan jätän teille pieniä palasia menneestä. Monet asiat maailmassa menettävät arvoaan ajan myötä, mutta kuvien arvo kasvaa vuosien saatossa. Kuvat ovat asia joita meillä on monesti rakkaista ihmisistä muistojen lisäksi. Omia kuvia on myös mahtava katsella vuosien jälkeen. Siinä hetkessä ne voivat tuntua hieman mitättömältä, mutta usko pois niin katsot niitä myöhemmin uusin silmin ja ihastut kerta toisensa jälkeen uudelleen.

Hinnasto

kuvausmaksu

150€

Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä. Tämä sisältää 1-2h kuvauksen studiolla tai miljöössä. Halutessaan saa myös lainavaaterekin vaatteita lainaan. Ei sisällä kuvatiedostoja.

Odotus / Parit

kuvatiedostot 300 / 380€

Odotusaika on aina yhtä jännittävää. . Tämä on kuitenkin elämänvaihe joka on yllättävän nopeasti ohi ja näihin kuviin on ihana palata aina uudestaan. Kuvaukseen voit tulla aina yksin tai puolison kanssa yhdessä.

odotusajankuvaus

Huomenlahja / Boudoir

kuvatiedostot 300 / 380€

Haluatko antaa ikimuistoisen lahjan itsellesi tai puolisollesi? Tämä kokemus on varmasti mieleenpainuva ja muistoksi jää sinusta kauniita kuvia. Olet tervetullut näihin kuvauksiin juuri sellaisena kuin olet.

huomenlahja kuvaus

Newborn

kuvatiedostot 360€ / 440€

Newborn kuvaus varataan odotusaikana ja lopullinen päivä sovitaan vauvan synnyttyä. Kuvaus toteutetaan pääsääntöisesti 5-14 vrk iässä, mutta tämä voidaan toteuttaa myös myöhemmin. Otetaan kuvia yhdessä ja yksin, myös sisarukset ovat tervetulleita! <3

newborn hinnasto
hinnasto
henkilökuvaus

Minipaketti 20min

kuvausmaksu + 170€

Tämä kuvaus sopii jos haluat vain muutaman kuvan. Tässä ajassa voidaan ottaa sinusta yksin esim. odotusajan kuvat yhdellä asulla tai esimerkiksi henkilökuvia someen. Sisältää 5kpl kuvatiedostoja.

sinä ihana palaava asiakkaani


Saat aina kuvapaketeista 15 % alennuksen. Alennus ei koske hääkuvauksia.

Kysy myös tarjous odotus ja newborn kuvauksien paketista <3



Info

Info

Kun varaat kuvauksen niin tämän jälkeen lähetän sinulle varausmaksun joka on 150€. Loppulaskun saat kuvauksen jälkeen. Voit myös aina maksaa kuvauksen 2-4 korottomassa erässä, kysy tästä mahdollisuudesta jo varaus vaiheessa.

Kuvaukset sisältävät joko 15kpl tai kokonaisen gallerian kuvia. Voit päättää kumman paketin haluat kuvat nähtyäsi. Lisäksi saat valita kolme 13 x 18cm fine art printtiä ettei kuvat jää tietokoneen uumeniin. Mahdollisuus myös ostaa enemmän printtejä


kuinka kaikki etenee?


01.


yhteydenotto


Yhteydenoton jälkeen vastaan sinulle viimeistään kolmen päivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tässä vaiheessa tarvittavia lisäkysymyksiä.



02.


varaus


Mikäli toivottu kuvaus sopii kalenteriin ja tuntuu edelleen että olemme mach niin siinä vaiheessa lähetän varausmaksun sähköpostitse ja kun tämä on maksettu niin varaus on sitova. Varausta voi siirtää tarvittaessa, aina voi sairastua tai ulkona sataa vettä kaatamalla kun pitäisi kuvata miljöössä.



03.


suunnittelu ja kuvaus


Kuvaus toteutetaan joko studiolla tai miljöössä. Studio sijaitsee Nokialla ja miljöökuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti Tampereen alueella. Myös mahdollista kuvata kauempana ja välillä on kuvauspäiviä esim Yyterissä. Sovitaan teidän tarpeisiin sopiva kuvauspaikka.



04.


loppulasku ja galleria


Kuvauksen jälkeen (noin 2-3 viikon kuluessa) lähetän teille kuvat nettigallerian välityksellä ladattavaksi ohjeiden kera.