elämän suuret ja pienet hetket

kun haluat ikuistaa hetkiä elämästäsi

Elämä on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä asiota. Iloa, rakkautta, läheisiä ihmisiä ja suuria sekä ei niin suuria asioita joilla on kuitenkin meille suuri merkitys. Ajattelen ainakin itse usein muistavani jokaisen hetken, mutta tosi asiassa ei kaikkea voi muistaa. Kuvien avulla voit kuitenkin palata niihin menneisiin hetkiin ja muistaa niiden avulla näitä pieniä, kuitenkin niin tärkeitä elämän asioita.

Hinnasto

Odotus / Parit / Perhe

15 kpl 390€ / koko galleria 480€

Odotusaika on aina yhtä jännittävää. . Tämä on kuitenkin elämänvaihe joka on yllättävän nopeasti ohi ja näihin kuviin on ihana palata aina uudestaan. Kuvaukseen voit tulla aina yksin tai puolison kanssa yhdessä.

odotusajankuvaus

Huomenlahja / Boudoir

15 kpl 390€ / koko galleria 480€

Haluatko antaa ikimuistoisen lahjan itsellesi tai puolisollesi? Tämä kokemus on varmasti mieleenpainuva ja muistoksi jää sinusta kauniita kuvia. Olet tervetullut näihin kuvauksiin juuri sellaisena kuin olet.

huomenlahja kuvaus

Newborn

15 kpl 440€ / koko galleria 530€

Newborn kuvaus varataan odotusaikana ja lopullinen päivä sovitaan vauvan synnyttyä. Kuvaus toteutetaan pääsääntöisesti 5-14 vrk iässä, mutta tämä voidaan toteuttaa myös myöhemmin. Otetaan kuvia yhdessä ja yksin, myös sisarukset ovat tervetulleita! <3

newborn hinnasto

Info

Kun varaat kuvauksen niin tämän jälkeen lähetän sinulle varausmaksun joka on 150€. Loppulaskun saat kuvauksen jälkeen. Voit myös aina maksaa kuvauksen 2-4 korottomassa erässä, kysy tästä mahdollisuudesta jo varaus vaiheessa.

Kuvaukset sisältävät joko 15kpl tai kokonaisen gallerian kuvia. Voit päättää kumman paketin haluat kuvat nähtyäsi. Mahdollisuus ostaa fine art printtejä kuvistasi. <3

vauvakuvaus

kuinka kaikki etenee?


01.


yhteydenotto


Yhteydenoton jälkeen vastaan sinulle viimeistään kolmen päivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tässä vaiheessa tarvittavia lisäkysymyksiä.02.


varaus


Mikäli toivottu kuvaus sopii kalenteriin ja tuntuu edelleen että olemme mach niin siinä vaiheessa lähetän varausmaksun sähköpostitse ja kun tämä on maksettu niin varaus on sitova. Varausta voi siirtää tarvittaessa, aina voi sairastua tai ulkona sataa vettä kaatamalla kun pitäisi kuvata miljöössä.03.


suunnittelu ja kuvaus


Kuvaus toteutetaan joko studiolla tai miljöössä. Studio sijaitsee Nokialla ja miljöökuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti Tampereen alueella. Myös mahdollista kuvata kauempana ja välillä on kuvauspäiviä esim Yyterissä. Sovitaan teidän tarpeisiin sopiva kuvauspaikka.04.


loppulasku ja galleria


Kuvauksen jälkeen (noin 2-3 viikon kuluessa) lähetän teille kuvat nettigallerian välityksellä ladattavaksi ohjeiden kera.

sinä ihana palaava asiakkaani


Saat aina kuvapaketeista 15 % alennuksen. Alennus ei koske hääkuvauksia.

Kysy myös tarjous odotus ja newborn kuvauksien paketista <3