parikuvaus

elämän suuret ja pienet hetket

Elämä on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä asiota. Iloa, rakkautta. Suuria sekä ei niin suuria asioita, joilla on kuitenkin meille suuri merkitys. Ajattelen ainakin itse usein muistavani jokaisen hetken, mutta tosi asiassa ei kaikkea voi muistaa. Kuvien avulla voit kuitenkin palata niihin menneisiin hetkiin ja muistaa niiden avulla näitä pieniä, kuitenkin niin tärkeitä elämän asioita.

Hinnasto

parikuvaus

Kuvausmaksu

150€

Kuvausmaksu sisältää kiireettömän kuvausajan ja valintagallerian. Ei sisällä kuvatiedostoja. Tämä laskutetaan varauksen yhteydessä ja kuvatiedostot ostetaan kuvauksen jälkeen.

boudoirkuvaus

Perhe / Boudoir / Odotus / pari

<3

7kpl 290€
15 kpl 330€
koko galleria 420€

Newborn

15kpl 380€ / Koko galleria 490€

Newborn kuvaus varataan odotusaikana ja lopullinen päivä sovitaan vauvan synnyttyä. Kuvaus toteutetaan pääsääntöisesti 5-14 vrk iässä, mutta tämä voidaan toteuttaa myös myöhemmin. Otetaan kuvia yhdessä ja yksin, myös sisarukset ovat tervetulleita! <3

yyteri

Info

Kun varaat kuvauksen niin tämän jälkeen lähetän sinulle varausmaksun joka on 150€. Loppulaskun saat kuvauksen jälkeen, kun olet tehnyt kuvavalinnat. Hinnat sisältävät matkakulut Tampereella ja lähikunnissa.

Voit myös aina maksaa kuvauksen 2 - 4 korottomassa erässä.

Palaavat asiakkaat saavat 10% alennuksen kuvauksesta (ei koske hääkuvia).

Mahdollisuus ostaa fine art printtejä kuvistasi. <3


Kuinka kaikki etenee?


01.


Yhteydenotto


Yhteydenoton jälkeen vastaan sinulle viimeistään kolmen päivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tässä vaiheessa tarvittavia lisäkysymyksiä.02.


Varaus


Mikäli toivottu kuvaus sopii kalenteriin ja tuntuu edelleen että olemme mach niin siinä vaiheessa lähetän varausmaksun sähköpostitse ja kun tämä on maksettu niin varaus on sitova. Varausta voi siirtää tarvittaessa, aina voi sairastua tai ulkona sataa vettä kaatamalla kun pitäisi kuvata miljöössä.03.


Suunnittelu ja kuvaus


Kuvaus toteutetaan joko studiolla tai miljöössä. Studio sijaitsee Nokialla ja miljöökuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti Tampereen alueella. Myös mahdollista kuvata kauempana ja välillä on kuvauspäiviä esim Yyterissä. Sovitaan teidän tarpeisiin sopiva kuvauspaikka.04.


Loppulasku ja galleria


Kuvauksen jälkeen (noin 2-3 viikon kuluessa) lähetän teille valintagallerian ja pääset valitsemaan haluamasi kuvamäärän. Tämän jälkeen saat loppulaskun ja kuvat ladattavaksi.

Seuraa instagramissa
@eveliinavisuals