Kuvausehdot

Luethan nämä huolellisesti ennen kuvauksen varaamista

Kuvausmaksu, joka on samalla myös varausmaksu, maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikasi. Laskussa on sinulle 14pv maksuaikaa ja sen maksettua varaus on sitova. Varausmaksua ei makseta takaisin, mikäli asiakas peruu kuvauksen. Sairaustapauksissa kuvaus voidaan siirtää veloituksetta kerran. Laskun maksamatta jättäminen ei toimi peruutuksena, vaan siitä tulee automaattisesti muistutuslasku, ellet peru kuvausta 48 h ENNEN kun lasku erääntyy.

Kuvauksiin tulematta jättäminen ei myöskään toimi peruutuksena, eikä varausmaksua palauteta tässäkään tilanteessa. Jos sairastut tai et muusta syystä pääse saapumaan kuvauksiin niin ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti minulle ja sovitaan uusi aika.

Ennen kuvausta ja viimeistään kuvauksen aikana, esitäthän kaikki mahdolliset toiveesi liittyen kuvaukseen.

Kuvien käsittely. Kaikki kuvat perus käsitellään, joka tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että ne käydään läpi valotuksen, valkotasapainon, kontrastin ja rajauksen osalta, mutta tarkempi käsittely ja manipulaatio (esim. esineiden poistaminen kuvasta tai ihon tasoittaminen) ei kuulu paketteihin, lukuunottamatta hääpotretteja. Tutustuthan etukäteen kuvaajan töihin ja kädenjälkeen.

Kuvien toimitus. Kuvauksen jälkeen, noin viikon sisään saat valinta-gallerian sähköisenä sähköpostiin. Valinta-galleria on avoinna 14vrk, jonka aikana kuvavalinnat on tehtävä. Kuvavalinnat tehtyä, tulee niistä lasku ja laskun maksettua saat latausoikeudet kuviin. Lopullinen galleria on avoinna 2kk. Hääkuvauksien kohdalla kaikki tiedostot toimitetaan 5 viikon sisällä kuvauksesta yhdessä sovitulla tavalla.

VALINTA-GALLERIAN KUVIA EI SAA KOPIOIDA, EI SAA OTTAA SCREENSHOTTEJA EIKÄ JAKAA. Kopioiduista kuvista laskutetaan täysi hinta. Kopiointi ja julkaisut ovat kaiken lisäksi tekijänoikeuslain mukaisesti kiellettyä toimintaa.

Kuvien käyttöoikeudet. Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa eikaupallisessa tarkoituksessa. Kaupalliseen tarkoitukseen pitää neuvotella erillinen lisenssi tämän sopimuksen ulkopuolella. Kuvia ei saa itse muokata missään tapauksessa tai millään tavalla.

Hinnat ja ehdot voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään.