Kuvausehdot

Luethan nämä huolellisesti ennen kuvauksen varaamista

Kuvausta varatessa sinulle lähetetään varausmaksu, muissa kuin hääkuvauksissa varausmaksu on 80€ ja hääkuvauksissa 200€. Laskussa on sinulle 14pv maksuaikaa ja sen maksettua varaus on sitova. Varausmaksua ei makseta takaisin, mikäli asiakas peruu kuvauksen. Sairaustapauksissa kuvaus voidaan siirtää veloituksetta. Laskun maksamatta jättäminen ei toimi peruutuksena, vaan siitä tulee automaattisesti muistutuslasku, ellet peru kuvausta 48 h ENNEN kun lasku erääntyy.

Kuvauksiin tulematta jättäminen ei myöskään toimi peruutuksena, eikä varausmaksua palauteta tässäkään tilanteessa. Jos sairastut tai et muusta syystä pääse saapumaan kuvauksiin niin ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti minulle ja sovitaan uusi aika.

Kuvien käsittely. Kuvat käydään huolellisesti läpi, tutustuthan minun aikasempiin töihin ennen kuvauksen varaamista. Näin tiedät minkalaisia kuvia teen värimaailman ja asettelujen suhteen.

Kuvien toimitus. Kuvauksen jälkeen, noin viikon sisään saat valinta-gallerian sähköisenä sähköpostiin. Kuvavalinnat tehtyä, mahdollisista lisäkuvista tulee lasku ja laskun maksettua saat latausoikeudet kuviin. Galleria on nähtävillä 6kk ajan, jonka jälkeen minulla ei ole velvollisuuksia säilyttää kuvia. Hääkuvauksien kohdalla kaikki tiedostot toimitetaan 5 viikon sisällä kuvauksesta yhdessä sovitulla tavalla.

VALINTA-GALLERIAN KUVIA EI SAA KOPIOIDA, EI SAA OTTAA SCREENSHOTTEJA EIKÄ JAKAA. Kopioiduista kuvista laskutetaan täysi hinta. Kopiointi ja julkaisut ovat kaiken lisäksi tekijänoikeuslain mukaisesti kiellettyä toimintaa.

Kuvien käyttöoikeudet. Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa. Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa eikaupallisessa tarkoituksessa. Kaupalliseen tarkoitukseen pitää neuvotella erillinen lisenssi tämän sopimuksen ulkopuolella. Kuvia ei saa itse muokata missään tapauksessa tai millään tavalla.

Hinnat ja ehdot voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään.