Sinulle


BOUDOIR

boudoir

Boudoir, huomenlahjakuvaus, budu, buduaar. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Boudoirkuvaukset tulevat jatkuvasti enemmän ja enemmän suosioon, näiden ei ajatella olevan vain kuvia, joilla haetaan huomiota vaan halutaan saada positiivia kokemuksia omasta itsestään. Näillä kuvilla voidaan nähdä oma itsensä muiden silmin, kaikkia kauniita yksityiskohtia myöden.

Monet ovatkin ihmetelleet, että tuoltako minä oikeasti näytän! Sieltä peilistä pystyt vain katsomaan niitä asioita joihin et ehkä niin positiivisesti suhtaudu kehossasi.


Boudoir kuvaus on sinulle kokeumus kokonaisuudessaan, saat hieman miettiä mitkä ovat itsessäsi parhaimpia puolia ja miettiä kuinka haluaisit tuoda itseäsi esille.

Kuvaukset voidaan toteuttaa joko studiolla (muutto heinä- elokuun aikana toiseen paikkaan). Myös rauhallisessa miljöö ympäristössä voidaan toteuttaa kuvaukset, saa rohkeasti esittää erilaisia toiveita kuvausten suhteen. Osa kuvauksista toteutetaan myös kuvattavan kotona, tämä onkin yleensä rauhoittavin paikka koska täällä kaikki on tuttua entuudestaan. Etukäteen ei tarvitse miettiä missä kotona kuvataan vaan katsotaan paikanpäällä parhaimmat paikat.


Vastailen sinulle mielelläni, jos haluat saada lisätietoa.

huomenlahjakuvaus

Hinnasto


Voit varata kuvauksen 310€:n hintaan ja tähän sisältyy 1-2 tunnin kuvausaika sekä 7kpl kuvatiedostoja digitaalisesti nettigallerian kautta.


Voit myös varata suoraan koko paketin alennuksella, tämä sisältää kuvauskokemuksen sekä yli 30kpl kuvatiedostoja digitaalisesti sekä viidestä valitsemastasi kuvasta 10 x 15cm taidepaperille teetetyt kuvat. Tämän hinta 395€ (norm. 490€)