Siis apua, aivan uskomattoman hienoja kuvia. Paljon upeampia kuin mitä olisin ikinä osannut etukäteen kuvitella! <3
Olet kyllä aivan älyttömän taitava kuvaaja, kaikki yksityiskohdat niin upeasti vangittu kuviin ja upea editointi kruunaa kaiken. Ihan uskomaton itsetuntoboosti nähdä itsensä näissä kuvissa.
Tuhannet kiitokset sulle Eveliina, on kyllä todellakin hintansa arvoinen kokemus. - Iida

Sinulle

Boudoir kuvaus on juuri sinulle tarkoitettu, sinulle joka haluat pysähtyä itsesi äärelle. Rauhoittua ja fiilistellä tätä hetkeä, fiilistellä tätä elämää jota eletään vain kerran.
Ohjaan ja olen läsnä, antaen kuitenkin tilaa.
Etukäteen voidaan pitää pieni palaveri, mietitään vielä kuvausta yhdessä ja pohditaan sopiva lokaatio, käydään mahdolliset toiveet sekä epävarmuudet läpi. Olen tukenasi varauksesta aina kuvien saamiseen saakka.

- Eveliina

Investointisi

KUVAUSMAKSU

120€

Kuvausmaksu sisältää kiireettömän kuvausajan ja valintagallerian. Ei sisällä kuvatiedostoja. Tämä laskutetaan varauksen yhteydessä ja kuvatiedostot ostetaan kuvauksen jälkeen.

boudoirkuvaus

KUVATIEDOSTOT

--------------------------------

10kpl kuvia - 290€
20 kuvaa - 350€
Koko galleria - 410€

yyteri

Info

Kun varaat kuvauksen niin tämän jälkeen lähetän sinulle varausmaksun joka on 120€. Loppulaskun saat kuvauksen jälkeen, kun olet tehnyt kuvavalinnat. Hinnat sisältävät matkakulut Tampereella ja lähikunnissa.

Voit myös aina maksaa kuvauksen 2 - 4 korottomassa erässä.

Palaavat asiakkaat saavat 10% alennuksen kuvauksesta (ei koske hääkuvia).

Mahdollisuus ostaa fine art printtejä kuvistasi. <3


Kuinka kaikki etenee?


01.


Yhteydenotto


Yhteydenoton jälkeen vastaan sinulle viimeistään kolmen päivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tässä vaiheessa tarvittavia lisäkysymyksiä.02.


Varaus


Mikäli toivottu kuvaus sopii kalenteriin ja tuntuu edelleen että olemme mach niin siinä vaiheessa lähetän varausmaksun sähköpostitse ja kun tämä on maksettu niin varaus on sitova. Varausta voi siirtää tarvittaessa, aina voi sairastua tai ulkona sataa vettä kaatamalla kun pitäisi kuvata miljöössä.03.


Suunnittelu ja kuvaus


Kuvaus toteutetaan joko studiolla tai miljöössä. Studio sijaitsee Nokialla ja miljöökuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti Tampereen alueella. Myös mahdollista kuvata kauempana ja välillä on kuvauspäiviä esim Yyterissä. Sovitaan teidän tarpeisiin sopiva kuvauspaikka.04.


Loppulasku ja galleria


Kuvauksen jälkeen (noin 2 viikon kuluessa) lähetän valintagallerian ja pääset valitsemaan haluamasi kuvamäärän. Tämän jälkeen saat loppulaskun ja kuvat ladattavaksi.

Seuraa instagramissa
@eveliinavisuals