Moi ihana!


Nämä kuvaukset voidaan toteuttaa joko studiolla tai miljöössä toiveiden mukaan. Odotuskuvaukseen voit tulla yksin tai puolison kanssa. Studiolla on myös lainavaatteita odotuskuvaukseen ja voit kysyä näistä erikseen, mielelläni laitan kuvat näistä tai voit tulla katsomaan näitä Nokialle.


Parikuvaukseen voit tulla ilman syytä, juhlistamaan vuosipäivää tai vaikka ikuistamaan kuvat save the date kutsuihin. Kuvaus on rento ja tämä toteutetaan tekemällä erilaisia asioita, näissä kuvauksissa ei ole tylsää hetkeä! Näissä saatte keskittyä toisiinne ja viettää aikaa yhdessä, olen hieman vain siinä seurana säätämässä kamerani kanssa :D

Hinnasto

odotuskuvaus tampere

Odotuskuvaus

kuvausmaksu 120€ + kuvatiedostot

Odotusajan kuvaus toteutetaan pääsääntöisesti 32-35 raskausviikoilla, mutta oman toiveen mukaan myös aiemmin tai myöhemmin. Kuvausmaksu sisältää 60-90min kiireettömän kuvauksen sekä valintagallerian, kuvatiedostot ostetaan erikseen.

parikuvaus tampere

Parikuvaus

kuvausmaksu 120€ + kuvatiedostot

Kun haluat kauniit kuvat yhdessä sinulle rakkaan ihmisen kanssa dokumentaariseen tyyliin. Kuvaus voidaan toteuttaa teille tärkeässä paikassa tai studiolla.

Kuvatiedostot

<3

10kpl kuvia - 290€
20kpl kuvia - 350€
Koko galleria - 410€

parikuvaus
parikuvaus
odotuskuvaus
parikuvaus tampere
parikuvaus tampere
parikuvaus tampere
Follow me on Instagram
@eveliinavisuals